Imelist maagilist 2020 aastat teile!

Minu aasta viimased nädalad kulgesid moel, millest on saanud meie pere traditsioon juba mitmendat aastat järjest.
Olime 2 pikka nädalat Austria Tiroolides ning kolmandat korda järjest Obertilliachis ning samale perele kuuluvas korterhotellis.

Mida ma avastasin seekord eriti eredalt:

* Kordustes on võlu. OlIme samas külas kolmandat korda. Samad perenaised. Sama pizzabaar ja pagariäri. Samad ja endiselt ulmeliselt kaunid murdmaasuusarajad. Samad ja samas igakord uued mäed ning nende tagant väsimatult tõusev ja õhtul nende taha kaduv päike. Korduses peitub rahulolu ja teadmine, et kõik on hästi, nii, kuidas peab.

* Kui leiad selle tunde, mida igatsed ikka ja jälle tagasi oma ellu, siis leia võimalus seda taasluua. Minu jaoks on Obertilliachis perega elamine koos sealse lihtsuse, looduse võimsuse ja omavahelise mängulise ajaveetmisega tunne, millele mõtlen juba nüüd, mil järgmise korrani veel aasta.

* Kui sa tead, milline on sinu ideaalne päev, siis mõtle viise, kuidas sellised päevad oma ellu esimesel võimalusel tuua. Esialgu kasvõi 1 korraga. Siis ehk õnnestub juba võtta 3-5 päeva järjest, siis jõuad nädalateni ning tuleb päev, mil märkad, et “Voila! Mu elu ongi nagu see ideaalne päev, millest aasta tagasi unistasin.”

Soovitan Sulle ka 1 mõnusat ja lihtsat harjutust:

* Nagu ikka – leia omaette olemise aeg ja koht.
* Võta paber, pliiats või digivahend, kui see sobib paremini ning asu kirjeldama ideaalset päeva.
* Pane kirja pisimad detailid koos lõhnade, helide, valguse, inimeste, looduse, tunnete, teadmiste, päevakavaga (kui seda soovid).
* Mõtle, kuidas sa saad kõige kiiremal ja lihtsamal sellise päeva luua. Otsusta ja vii ellu!